Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 125 g |
vejce | 4 ks |
moučkový cukr | 125 g |
prášek do pečiva | 2 lžičky |
vroucí voda | 3 lžíce |
jahodová marmeláda | |
Krém: | |
tvaroh (i z vaničky) | 500 g |
smetana ke šlehání | 2 ks |
jahodová dřeň | 300 g |
jedlá želatina (Lidl) | 2 lžičky |
jahodová želatina (Lidl) | |
čerstvé jahody na ozdobu |
Postup: Ivu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr a kakao a promícháme. Rozložíme si... zobrazit recept
Postup: Jablka oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jadřinec a nakrájíme na osminky. Do pánve... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme s... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek